SAM DIGITAL: Digitale oplossingen

Exposantennieuws, Laatste Nieuws, Exposantennieuws World of Automation

Geen enkele andere ontwikkeling in de afgelopen decennia heeft zoveel invloed gehad in ons leven als de huidige mogelijkheden voor het verzamelen, opslaan en uitwisselen van data. Nieuwe digitale producten en diensten vinden hun weg en maken inmiddels een vast onderdeel uit van ons dagelijks leven. We zien een soortgelijke ontwikkeling nu ook in de industrie.

Verregaande digitalisering
SAMSON heeft de handschoen opgenomen en werkt aan verregaande digitalisering om daarmee de eerste keus te zijn op het gebied van slimme regelventielen. SAMSON bouwt verder op de meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van regelventielengineering en data-analyse ten aanzien van bijvoorbeeld voorspellend onderhoud.

SAM DIGITAL: Digitale oplossingen

Procesoptimalisatie
Volledig in lijn met deze digitale transitie is het nieuwe SAM DIGITAL. Deze productlijn optimaliseert processen en biedt toegevoegde waarde op het gebied van bijvoorbeeld voorspellend onderhoud, reductie van productiekosten en ondersteuning van engineering- en onderhoudsdiensten. Naast producent van slimme regelventielen is SAMSON dus ook leverancier van intelligente systeemoplossingen. SAM staat voor SAMSON Asset Management.

Optimaliseren connectiviteit
SAM DIGITAL bevat alle digitale SAMSON oplossingen, alsook de oplossingen die de connectiviteit optimaliseren, zijnde: 

  • SAM Chemicals 
  • SAM Solutions 
  • SAM Flex 
  • SAM Tank Management 
  • SAM District Heating

ROLF SANDVOSS INNOVATION CENTER
Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van SAMSON op het gebied van digitale automatisering? Bezoek dan het ROLF SANDVOSS INNOVATION CENTER in Frankfurt am Main, Duitsland. In dit nieuwe Innovation Center van SAMSON is een gedeelte gericht op de digitale transformatie van SAMSON producten. Hier treft men complexe installatietechnieken aan en een geavanceerde digitale infrastructuur voor het testen van SAMSON producten voor Internet of Things en Industrie 4.0-omgevingen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over wat SAMSON op dit gebied voor u kan betekenen? Bel dan 079 361 05 01 of klik hier om een mail te versturen.

WOTS Partners