WoTS App

Laatste Nieuws, Bezoekersnieuwsbrief World of Automation, World of Automation, Bezoekersnieuwsbrief World of Motion & Drives, World of Motion & Drives, Bezoekersnieuwsbrief World of Electronics, World of Electronics, Bezoekersnieuwsbrief World of Laboratory, World of Laboratory

iPhoneDe interactieve app van World of Technology & Science 2016 is vanaf nu beschikbaar voor zowel iPhone als Android. De naam waarmee u de app kunt vinden is ‘WoTS App”. Klik hier voor het downloaden van de Android versie en hier voor de iPhone versie. Met deze app kunt u uw beursbezoek gemakkelijk voorbereiden en efficiënt plannen. De app is namelijk voorzien van de lijst met exposanten, het conferentieprogramma, de deelnemers van de X-peditions en themaroutes en een interactieve plattegrond. Alle exposanten worden met hun profiel en producten opgenomen in de app.

Als gebruiker van de WoTSApp kunt u zoeken op productgroepen of fabrikanten en via de plattegrond worden de zoekresultaten direct getoond, zodat u weet welke exposanten de door u gezochte producten leveren. Ook de X-peditions en themaroutes worden in de app weergegeven. Met behulp van de favorietenoptie kunt u vooraf een lijst met te bezoeken stands samenstellen.

Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over de app. U kunt zich via deze link nu al registreren voor een gratis bezoek aan de beurs.

WOTS Partners