7e PUMP PLAZA op Industrial Processing 2018

Hét platform voor pompen, pompsystemen en componenten

Op het PUMP PLAZA presenteren 14 producenten / leveranciers de nieuwste oplossingen voor het transport van vloeistoffen en gassen. Het is hiermee het middelpunt voor bezoekers die op zoek zijn naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van pompen, pompsystemen en componenten.

Zoals het gebruikelijk is op het PUMP PLAZA worden alle bezoekers ontvangen met een drankje als onderdeel van het veelgeprezen en gewaardeerde hospitality concept. Ook bekend bij vele bezoekers is de dagelijkse verloting waarbij een mooie prijs vergeven wordt. Het wordt dus weer zeer interssant maar ook plezierig om het PUMP PLAZA te bezoeken. U vindt het PUMP PLAZA in hal 9.

Deelnemers:

Het PUMP PLAZA biedt een compleet overzicht van pompen en pompsystemen die aansluiten bij het thema van de beurs en is dé ontmoetingsplaats voor eenieder die te maken heeft met de inkoop en onderhoud van pompen en pompsystemen.

Op het PUMP PLAZA werden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een dagelijkse verloting met een mooie prijs voor de winnaar en een dagelijks ‘Happy Hour’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
DdV media international
T +31 35 5413064
M +31 651 989272

WOTS Partners