Opleidingen: elektronica, technicus engineering, electrical Engineering, elektrotechnische systemen, middenkader Engineering, mechatronica, informatica, embedded controllers

 

Op de stand van Phoenix Contact dagen wij studenten uit voor een challenge tegen PLCnext Technology; de basis voor een innovatief besturingsplatform dat compleet nieuwe vrijheidsgraden biedt. Deze technologie biedt namelijk de mogelijkheid om open source software, apps en clouddiensten te integreren in een besturingsplatform dat kan worden geprogrammeerd met klassieke PLC-programmeertools, hogere programmeertalen én model gebaseerde ontwikkeltools zoals Matlab Simulink. Kom naar onze stand 11.A036 en laat zien hoe snel en slim jij bent!
Bij Fineline QPI licht de nadruk op een Printed Circuit Board. Het bedrijf geeft hele gerichte informatie over de techniek achter een printplaat. Zij tonen ook de basis van de opbouw en de cruciale processtappen bij het maken van PCB’s
“Industry 4.0, Smart Manufacturing, IoT en andere rokende termen worden graag en veel gebruikt. Maar wat houden deze termen concreet in? Op onze stand maken de studenten kennis met de toekomst van automatisering: De Reditech Smart Brewery. Doorloop samen met ons het productieproces van ons virtueel gebrouwd (Belgisch) bier en ontdek de technologie die hier achter schuilt! Je proeft Industry 4.0 en Smart Manufacturing op stand 11B042.”
Op de stand van Verum wordt een Fischer techniek model uitgewerkt met professionele model based software. Met het tool Dezyne bouw je modellen van besturingssoftware. De opbouw van de software, het plaatsen op de microcontroller en het besturen van de hardware komt aan de orde. In de praktijksessie op de beurs wordt een klein voorbeeld uitgewerkt, worden problemen opgelost en komt het resultaat terug in een werkend model. Op dit YouTube kanaal kun je alvast een impressie zien.

WOTS Partners