TechAward 2022 – World of Motion & Drives – alle inzendingen

Mediapartner

U kunt nu uw stem uitbrengen op uw favoriete innovatie. Dat kan tot en met 31 augustus 2022. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de ingezonden innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden per categorie vier genomineerden bepaald. Zij mogen hun innovatie op de beursvloer presenteren.

 

 

EAO BeneluxSerie 09 CAN Keypads

Keypad van robuuste constructie voorzien van 6 schakelaars. Door de vele unieke eigenschappen is het product met recht zeer innovatief te noemen.

Stem op deze innovatie!

 

itsmeFactoryScan

Een hoge uptime van je productielijnen is fundamenteel voor je efficiëntie. De FactoryScan van itsme – Dutch Industrial Supplier of the Year – kan bijdragen aan een aanzienlijke verhoging van die uptime.

Stem op deze innovatie!

 

SMC NederlandEHEDG-gecertificeerde pneumatische koppeling

De nieuwe KFG2H-E serie van SMC bestaat uit ‘s werelds eerste en tot dusver enige EHEDG-gecertificeerde pneumatische koppelingen (type EL klasse I Aux). Dankzij het hygiënische ontwerp van gepolijst roestvast staal is er geen ophoping van vloeistoffen en vuil, wat ten goede komt aan hygiëne en voedselveiligheid.

Stem op deze innovatie!

 

Yaskawa Benelux BVi³ CONTROL

i³ CONTROL biedt één controller voor motion, logic, robot, veiligheid, VFD, HMI en netwerk evenals één engineering tool voor het hele platform met IEC61131-3 of scripting talen.

Stem op deze innovatie!

 

ZilvertronEZ-Lock

Het EZ-Lock maakt het mogelijk om op een veilige, tijdbesparende en eenvoudige manier containers/boxen te vergrendelen. Elk lock is uitgerust met meerdere sensoren, een geïntegreerde sturing en een elektromotor.

Stem op deze innovatie!

 

ZilvertronHelpSoq

De HelpSoq staat voor het moeiteloos aantrekken van Therapeutische Elastische Kousen d.m.v. een uniek elektrisch hulpmiddel. Zilvertron is hierbij ingeschakeld om mee te denken welke motor hiervoor het beste geschikt is; en om de juiste aansturing te ontwikkelen en te produceren.

Stem op deze innovatie! Deelnemer Green TechAward

WOTS Partners