een gekwalificeerde EMS-partner

tbp electronics levert topprestaties en is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008, AQAP 2120:2009 en ISO 14001. Een geruststellende gedachte voor iedere opdrachtgever. De producten die zij afnemen zijn te vinden in de meest uiteenlopende branches: telecommunicatie, semiconductor, broadcasting, olie & gas, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart, defensie, enzovoorts. Voor meer informatie over onze diensten die direct aansluiten op uw producten kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze account managers via: +31 (0)187 602 744 of via het contactformulier.

early supplier involvement

De kwaliteitseisen van de opdrachtgever zijn vaak heel hoog. Om die reden zijn we graag al in een vroeg stadium betrokken bij het ontwikkelproces. Dankzij deze ‘early supplier involvement’ ervaren onze opdrachtgevers unieke services met een duidelijke meerwaarde. Door een vroege betrokkenheid bij het ontwerpproces zijn bijvoorbeeld met de ontwerpers van de opdrachtgever de juiste teststrategieën te bepalen of kan een nauwkeuriger sturing worden gegeven aan het logistieke proces van inkoop en orderprocessing.

streven naar perfectie

Virtual prototyping, virtuele productiesimulatie, technologisch vooraanstaande productiemiddelen, continue innovatie, strikte logistieke processen en een volledig scala aan geavanceerde testmethodieken waarborgen al sinds vele jaren bij tbp electronics de hoogste productieyield, de kortste ’time to value’ en een superieure kwaliteit. In ons voortdurend streven naar perfectie zijn wij als bedrijf nooit klaar. “The race for perfection has no finish line”.

waarborging

Onze opdrachtgevers ontvangen binnen de afgesproken tijd een foutloos product. Met onze klantordergestuurde software, customer portal, supply chain management en een in de praktijk bewezen aanpak waarborgen wij een vlekkeloze productie en levering op het afgesproken tijdstip. Dat geldt niet alleen voor de assemblage van printed circuit board assemblies (pcba’s), maar ook voor de bouw van complete eindproducten zoals box building. Opdrachtgevers kunnen zich dan ook volledig concentreren op hun eigen kerntaken.