Het (patent aangevraagde) optische systeem van EMMA RL legt ultra-precisie beelden vast en past geavanceerde beeldverwerkingstechnieken toe voor data analyse. Dit unieke systeem maakt het mogelijk om hoog-resolutiebeelden van 100% van het oppervlak van een petrischaal te verwerven, inclusief de wand (meniscus).

Deze techniek stelt gebruikers in staat om elke kolonie op de petrischaal te detecteren, zonder dat de deksel van de petrischaal verwijderd wordt, wat garandeert dat er geen valse-negatieven optreden.

EMMA RL is een compleet geïntegreerd systeem dat bestaat uit een camera, barcodelezer, computer en robot. Voor farmaceutische bedrijven die hun microbiologische kwaliteitscontrole willen verbeteren, biedt EMMA RL een krachtig, geïntegreerd systeem dat niet alleen de nauwkeurigheid verhoogt, maar ook de efficiëntie optimaliseert.

Met de nieuwste technologieën zorgt EMMA RL ervoor dat microbiologische tests sneller, betrouwbaarder en met minder menselijke tussenkomst uitgevoerd kunnen worden.

 

Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  • Beeldopname van 100% van het oppervlak , de petrischaal kan met de deksel erop worden geanalyseerd om contaminatie te voorkomen
  • Compatibel met petrischalen van alle leveranciers: Ø 55mm – Ø 90mm
  • Compatibel met alle soorten media of het nu gaat om TSA, bruine of rode media
  • Het systeem voldoet aan de vereisten van 21 CFR part 11
  • EMMA RL kan eenvoudig worden verbonden met verschillende LIMS-systemen, zoals Novatek, MODA-EM en Sherpa Pharma
  • Het systeem kan tot 200 petrischalen per run afbeelden en analyseren. Maximaal 2 petrischalen per minuut
  • Als krachtige optie kunnen gebruikers hun analyses verder automatiseren met behulp van kunstmatige intelligentie
FHI, federatie van technologiebranches
nl_NLNederlands