Ook bij compacte laboratorium vriesdrogers kan een grote capaciteit wenselijk zijn. Enige jaren geleden bracht Martin Christ daarom de rechthoekige RVS droogkamer LyoCube uit, als alternatief voor de bekende ronde kamers, voor gebruikers die naar maximale capaciteit zoeken bij een laboratorium vriesdroger.

Voor monsters zonder oplosmiddel is de LyoCube ook beschikbaar in acryl glas (PMMA) uitvoering, in plaats van RVS. Daarvoor is ook een rek beschikbaar met vijf onverwarmde platen, op een onderlinge afstand van 70mm. Hiermee is tegen geringe kosten een groot effectief oppervlak beschikbaar.

Ten opzichte van een ronde acrylkamer biedt de LyoCube als extra voordeel dat de kamer eenvoudig toegankelijk is via de deur op de voorzijde.

De LyoCube kan worden gecombineerd met een uitgebreide range aan accessoires, zoals productschalen of rekken voor microtiterplaten.

De specialisten van Salm en Kipp kunnen voor iedere toepassing een specifieke configuratie samenstellen. Je vindt de LyoCube en onze specialisten op WoTS stand 7B046.

nl_NLNederlands