Waterstofplein WoTS 2022

Tijdens de WoTS organiseert de branche Industriele Automatisering i.s.m. exposanten een Waterstofplein op de beursvloer van hal 8, World of Process Automation.

Er wordt een grote rol verwacht van waterstof in de energietransitie. Op dit moment is er sprake van een grote versnelling en schaalvergroting in innovatieve oplossingen voor de (groene) productie, distributie en toepassing van waterstof. Veel leden en exposanten leveren en ontwikkelen instrumentatie en diensten die bijdragen aan deze ontwikkeling. Tijdens de WoTS maken we dit inzichtelijk met het Waterstofplatform.

Dit Waterstofplatform is een eilandstand waar – in overleg met de deelnemers – een aantal belangrijke, aansprekende geintegreerde oplossingen worden getoond op het gebied van productie, distributie en toepassing van (groene)waterstof. Met een focus op de technische innovaties die dit mogelijk maken, en de rol van de instrumentatie/automatiseringsoplossingen van de deelnemers hierbij.
Iedere deelnemer heeft een eigen zuil van 0,8 x 0,8 x 1 m (lxbxh) op het plein die aan 1 zijde bedrukt kan worden met eigen informatie. Daarnaast kan er een eigen item (instrument / folders / informatiepaneel) op de zuil geplaatst worden.

Bekijk deze presentatie voor meer informatie over de opzet en uitvoering van het project.

De deelname kosten zijn:  € 1.500 per deelnemer excl. BTW met een minimum aantal van deelnemers: 9.

Voor deelname kunt u onderstaande formulier invullen (deelname is alleen mogelijk voor exposanten van de WoTS). Heeft u vragen, neem dan contact op met Susanne van Boxtel via susanne@fhi.nl of 033 – 465 75 07.

 

Deelname waterstofplein WoTS 2022

  • Indien afwijkend van bezoekadres
  • Bij voorkeur het emailadres van de financiele afdeling / administratie
  • Korte omschrijving van het instrument / oplossing die u wilt tonen op het platform (max. ruimte 1 m2 per exposant).

    Alle deelnemers besluiten daarnaast gezamenlijk over de geintegreerde oplossingen die getoond worden op het vlak van productie / distributie & opslag / mobiliteit.
  • Bevestiging deelname Waterstofplein WoTS 2022 tegen deelname kosten van 1.500 euro excl. BTW. Deelname is alleen mogelijk voor exposanten WoTS 2022. (Doorgang project bij een minimum van 9 deelnemers)