Word lid van FHI Industriële Automatisering

Een netwerk waarin alle kennis van industriële automatisering samenkomt. Waar partijen elkaar vinden tijdens beurzen, evenementen en workshops. En waar je er niet alleen voor staat in een continu veranderende omgeving. Of je nu actief bent als leverancier in hardware/ software, distribiteur of system integrator binnen de industriële automatisering: bij de brancheorganisatie Industriële Automatisering van FHI helpen we je vooruit.

De voordelen in het kort:

  • Breid je netwerk uit met partners en potentiële klanten.
  • Vergroot jouw kennis tijdens de exclusieve evenementen.
  • FHI is partner van MKB-Nederland. Laat ons opkomen voor jouw belangen.
  • Vraag advies over thema’s als bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.
  • Ontvang collectiviteitskorting van onze partners.

 

Een groot netwerk

De bestaande markt is continu in beweging. Als lid van FHI vergroot je je netwerk en kom je in contact met eindgebruikers en partnerorganisaties. Laat je op het online platform inspireren door conculega’s en laat je bedrijf zien aan (potentiële) klanten. Samen creëren we de beste oplossingen.

Evenementen

We organiseren jaarlijks verschillende bijeenkomsten, events en seminars. Op deze bijeenkomsten ontmoet je andere FHI-leden, potentiële klanten en ontdek je alles over de laatste ontwikkelingen in de markt en andere actuele thema’s. Tijdens de verschillende evenementen kan je jouw bedrijf profileren en in contact komen met potentiële klanten.

Over FHI

FHI is de federatie van technologiebranches: een sterke organisatie die leden samenbrengt en ze op de hoogte houdt van alle relevante ontwikkelingen binnen de branches. Daarnaast biedt FHI ondersteuning bij bijvoorbeeld bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken. Meer informatie over de tarieven kun je hier terugvinden.

Sluit je aan bij branchevereniging Industriële Automatisering en geniet van de voordelen. Aanmelden kan via onderstaand formulier.