Onze leden zijn actief in verschillende facetten van de industriële elektronica, waaronder ontwikkelaars, leveranciers, installateurs, systeemintegrators en adviseurs. Ze vertegenwoordigen een diverse groep bedrijven, van kleine ondernemingen tot multinationals, die elektronische toepassingen leveren en ontwikkelen.
Daarnaast worden er diverse evenementen georganiseerd, zoals conferenties, workshops en netwerkbijeenkomsten. De evenementen zijn gericht op het delen van kennis, het stimuleren van samenwerking en het bespreken van de nieuwste ontwikkelingen in de sector van industriële elektronica.

Leden van de branche Industriële Elektronica

Doordat het FHI hoog scoort in de rankings van Google kan ik daar als lid van meeprofiteren door mijn website te linken. Zo heb je een extra portaal waarmee je klanten online kunt trekken. Het invullen van het profiel is geen hogere wiskunde. Ik ben tevreden.”
Bas Visser
Algemeen Directeur Wireless Value B.V.
Het FHI platform bevalt ons prima. We plaatsen er onder andere vacatures en nieuwsberichten op. Het is een handig en gebruiksvriendelijk systeem. What you see is what you get.
Aniek van Velzen
SCHURTER ELECTRONICS B.V.
Marketing is erg belangrijk voor ons, omdat je daarmee de aandacht trekt. Vanaf het begin hebben we het FHI-ledenprofiel gevuld met nieuws. Dat is heel eenvoudig. Doordat je content via de kanalen van een branchevereniging verspreidt, kom je naar mijn idee betrouwbaar over.”
Bart Hiddink
CEO Ideetron B.V.
Het ledenprofiel gebruiken wij regelmatig met veel plezier. We plaatsen er foto’s en nieuwsberichten op, vaak voorzien van een link naar onze eigen website, en dat gaat heel gemakkelijk. Het systeem werkt naar behoren en is simpel te bedienen. Wij zijn erg tevreden over zowel het gebruik als resultaat.
Magda van der Kleij
TUCANA TELECOM B.V.
Fhi.nl is gebruiksvriendelijk. Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van het oude systeem. We zijn tevreden over het vernieuwde profiel.”
Dana Wolters
VDL TBP Electronics B.V.

Wat heeft de brancheorganisatie te bieden

Verdiep jezelf onder in de wereld van industriële elektronica bij FHI, waar alle kennis en innovatie op dit gebied samenkomen. Of je nu werkzaam bent als ingenieur, ontwerper, technicus of in een andere rol binnen de industriële elektronica, De brancheorganisatie helpt je vooruit in deze dynamische branche.

De voordelen van een lidmaatschap:

  • Uitbreiding van je netwerk: Vergroot je netwerk met partners en potentiële klanten.
  • Kennisvergroting: Profiteer van exclusieve evenementen om je kennis te verbreden.
  • Belangenbehartiging: FHI is jouw partner en komt op voor jouw belangen in de sector.
  • Deskundig advies: Vraag advies over diverse onderwerpen zoals bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.
  • Collectiviteitskorting: Ontvang collectiviteitskorting van onze partners.

Een groot netwerk

De wereld van Industriële Elektronica is voortdurend in beweging. Als lid van FHI vergroot je je netwerk en kom je in contact met belangrijke stakeholders en partners binnen de sector. Laat je inspireren door vakgenoten op ons online platform en presenteer jouw organisatie aan potentiële klanten. Samen wordt gewerkt aan innovatieve oplossingen voor de toekomst van industriële elektronica.

Evenementen

Jaarlijks organiseert de brancheorganisatie diverse bijeenkomsten, evenementen en seminars waar je andere FHI-leden en professionals uit de branche ontmoet. Ontdek de laatste ontwikkelingen en actuele thema’s op het gebied van industriële elektronica. Grijp de kans om jouw organisatie te profileren en nieuwe connecties te maken tijdens onze evenementen.

Over FHI

FHI is de federatie van technologiebranches en brengt leden samen om hen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Daarnaast biedt de FHI ondersteuning op diverse gebieden zoals bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.

Sluit je aan bij FHI Industriële Elektronica

Word lid van FHI Industriële Elektronica en profiteer van de voordelen die het lidmaatschap biedt.

Word lid van FHI Industriële Elektronica

Clusters

Sluit je aan
Clusters zijn bedoeld om gezamenlijk onze vraagstukken en maatschappelijk-economische kwesties te bespreken, problemen te identificeren en nieuwe inzichten en oplossingen te vinden. Dit biedt kansen voor nieuwe samenwerkingen. Elk cluster heeft een specifieke focus. Jouw mening en kennis zijn hierbij essentieel, daarom nodigen we je graag uit om deel te nemen aan onze clusters.
Clusters

Blijf op de hoogte van jouw branche!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets uit de branche industriële elektronica.


en_GBEnglish (UK)