Over de branche

FHI is het collectief van technologiebedrijven op de Nederlandse markt met leden binnen aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen. FHI werkt zoveel mogelijk projectmatig en op basis van het profijtbeginsel: leden betalen maximaal de kostprijs voor deelname aan activiteiten en zakelijk advies.

In de Nederlandse branchevereniging voor Industriële Automatisering zijn circa 200 bedrijven verenigd met een gezamenlijke omzet van € 2,4 miljard in 2016.

De collectieve marketing is een dominante factor in de brancheactiviteiten. Specifiek voor de branche Industriële Automatisering organiseert de branche events als Instrumentatie & Analyse, PPA (Productie Proces Automatisering), Machinebouw, Industrial Ethernet en Industrial Cyber Security. Naast collectieve marketing biedt FHI haar leden juridisch advies, algemene en politieke belangenbehartiging, economisch- en marktonderzoek en het gebruik van algemene voorwaarden en modelovereenkomsten.

FHI, federatie van technologiebranches is daarnaast organisator van de toonaangevende vakbeurzen op het gebied van technologie: World of Technology & Science (voorheen Het Instrument) en Electronics & Applications.

Branchemanagement

Voor de branche Industriële Automatisering is het branchemanagement het aanspreekpunt.

Ronald ten Boden Petra Kortenoeven Susanne van Boxtel Eline te Velde
petra100
Branchemanager
ronald@fhi.nl
Sr. Projectmanager
petra@fhi.nl
Sr. Projectmanager
susanne@fhi.nl
Projectmanager
eline@fhi.nl