Over de branche

Het team van de branche Industriële Automatisering zet zich in voor bedrijven die actief zijn in deze markt. We organiseren uiteenlopende activiteiten die een bijdrage leveren aan de bedrijfsvoering, denk aan diensten op het gebied van marketing, belangenbehartiging en netwerken. Dit doen we zoveel mogelijk projectmatig en op basis van input vanuit de doelgroep, trends en marktontwikkelingen.

Een van onze kernactiviteiten is het organiseren van events, vakbeurzen en (online) kennisweken waarbij we informeren, inspireren, activeren en netwerken als doel hebben. Enkele van onze toptitels zijn PPA (Productie Proces Automatisering)MachinebouwIndustrial Ethernet en Industrial Cyber Security. Tijdens al onze events houden we er rekening mee dat er tijd is voor netwerken met collega’s, klanten en leads.

Naast het organiseren van events kan een lid bedrijf ook bij ons terecht voor juridisch advies, algemene en politieke belangenbehartiging, economisch- en marktonderzoek, marketingondersteuning en meer.

Via de branche activiteiten is het voor lid bedrijven ook erg makkelijk om te netwerken, samenwerken of advies in te winnen bij elkaar. We bieden de mogelijkheid om van elkaar te leren en met elkaar te groeien.