Over de branche

De Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Automatisering bundelt de gezamenlijke belangen van de bedrijven die actief zijn op de Benelux-markt voor industriële automatisering: hard- en software producten, systemen en diensten. In de Nederlandse brancheorganisatie voor Industriële Automatisering zijn circa 200 bedrijven verenigd met een gezamenlijke omzet van € 2,4 miljard in 2016.

De brancheorganisatie is actief op een breed werkterrein en richt zich op de belangen van zowel producenten als leveranciers, variërend van kleine ondernemingen tot multinationals. Deze diversiteit is eveneens te zien in de door de leden aangeboden producten en diensten. Voor herkenning binnen en buiten de branche zijn deze bedrijven georganiseerd in clusters.

De collectieve marketing is een dominante factor in de brancheactiviteiten. Naast collectieve marketing kunnen leden gebruik maken van marktonderzoek, juridisch advies, algemene en politieke belangenbehartiging, economisch onderzoek tot de toepassing van algemene voorwaarden.

Branchemanagement

Voor de branche Industriële Automatisering is het branchemanagement het aanspreekpunt.

Ronald ten Boden Petra Kortenoeven Elvis Bajric Tim Middeldorp Susanne van Boxtel
petra100 Edwin Zoontjes(met bril) en Tim Middendorp ; FHI
Branchemanager
ronald@fhi.nl
Projectmanager
petra@fhi.nl
Projectmanager
elvis@fhi.nl
Sr. Projectmanager
tim@fhi.nl
Sr. Projectmanager
susanne@fhi.nl