Instrumentatie en Analyse Dagen 2017


De toepassing van instrumentatie en analyse apparatuur in de industrie steunt op een sterke basiskennis en een continue vernieuwing van de technologie. Op 20 en 21 juni vinden de Instrumentatie & Analyse Dagen plaats in De Kuip Rotterdam, waarin sterke kennisoverdracht geboden wordt op het gebied van instrumentatie en analyse-apparatuur.

In het lezingenprogramma hebben de presentaties een focus op de optimalisatie, effectiviteit en efficiency van de processen in uw industrie, door de juiste inzet van instrumentatie, analyse-apparatuur en automatisering.De kansen en voordelen voor de industrie (olie, gas, chemie, farmacie, voedingsmiddelen, water en andere toepassingsgebieden) komen nadrukkelijk aan de orde.

Op beide dagen wordt een verschillend programma aangeboden. In een programma met een afwisseling van eindgebruikers, fabrikanten en leveranciers zal de neutrale kennisoverdracht belangrijk zijn. De lezingen worden door deze aanpak interessant voor een diversiteit aan bezoekers uit een brede groep industrieën. Samengevat kan men aandacht geven aan drie verschillende blokken:

Wat moet: wetgeving, normen en standaarden
Wat mag: innovaties (wellicht voor green field)
Wat kan: concrete verbeteringen bij de alledaagse operatie

De samenwerking van een grote groep leveranciers/fabrikanten van instrumentatie en analyse apparatuur biedt u neutrale en praktisch toepasbare deskundigheid tijdens deze twee dagen.