Kick-off Energie in Industrie

Het klinkt nog erg ver weg, het Energie in Industrie event in de zomerperiode 2024. Maar het gaat altijd weer sneller dan je denkt. Daarom nodigen we onze exposanten graag uit voor een kick-off bijeenkomst op 21 november van 09:30 tot 11:00uur.

Een actueel thema
Het Energie in Industrie event heeft tot doel de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid in de industrie te belichten. Van klein tot groot, veel fabrieken en plants blijven bezig met de vraag wat ze nu kunnen doen om energie te besparen en hoe de energietransitie zich verder zal ontwikkelen.

Samen geven we het event vorm
Tijdens de bijeenkomst willen we niet alleen vooruitkijken, maar ook terugblikken op de vorige editie. Samen kunnen we analyseren wat goed heeft gewerkt en hoe we het nog beter kunnen doen. Het onderwerp ontwikkelt zich voortdurend en we willen ervoor zorgen dat ons evenement relevant en informatief is voor alle bezoekers. Daarnaast bespreken we graag de opzet en kaders van het event.

Aanmelden is heel simpel
Je kunt jezelf of een collega aanmelden voor het bijwonen van de kick-off bijeenkomst door middel van een email aan mij: mirjam.trommel@fhi.nl.

Ik zie je graag de 21ste!