Netwerkbijeenkomst Artificial Intelligence / Machine Learning


FHI-lidbedrijven worden uitgenodigd voor de netwerkmiddag op woensdag 18 september over Machine Learning & Artificial Intelligence (AI) op locatie bij machinefabrikant VMI in Epe.

Thema’s zoals artificial intelligence en machine learning lijken binnen de connected industrie aan belang te winnen. Het hoofdthema van de Hannover Messe was dit jaar bijvoorbeeld industriële intelligentie. Maar begrijpt iedereen wat ermee bedoeld wordt? Hoe werkt het? Wat kan het in de maak- en procesindustrie uitmaken?

Het programma bestaat uit een introductielezing van het Amsterdamse bedrijf BrainCreators. Zij ondersteunen bedrijven met AI aangedreven oplossingen en hebben ervaring in diverse industrieën. Onder meer op de gebieden van Predictive Maintenance, Quality Control, Language Interpretation en Image Recognition. Denk aan opdrachtgevers zoals Tata Steel, DHL en Vodafone-Ziggo. Ze geven uitleg van het onderwerp en tonen een platform waarmee AI-projecten van begin tot eind uitgevoerd kunnen worden.

Om het praktisch en laagdrempelig te houden komen de volgende punten aan bod:

  1. Korte geschiedenis
  2. Wat is AI?
  3. Cases
  4. Hoe herken je je eigen cases?

De middag wordt gehost door VMI, marktleider op het gebied van de productie van machines waarmee autobanden worden gefabriceerd. U krijgt een korte introductie van het bedrijf te horen en wordt ten slotte rondgeleid langs de productiefaciliteiten.

Bijeenkomst Artificial Intelligence / Machine Learning

Datum: woensdag 18 september
Tijd: 12.30 – 16.00 uur (inloop met lunch)
Locatie: VMI in Epe (Gelriaweg 16, 8161 RK Epe)

Programma:

Inloop met broodjeslunch 12.30 – 13.15 uur
Introductie VMI 13.15 – 13.30 uur
Lezing BrainCreators 13.30 – 14.30 uur
Plenaire discussie 14.30 – 14.45 uur
Pauze 14.45 – 15.00 uur
Rondleiding bij VMI 15.00 – 16.00 uur
Afsluiting Rond 16.00 uur

 

Wilt u hier ook bij aanwezig zijn? Er is ruimte voor een maximum tot 25 personen. U kunt zich per e-mail aanmelden voor deze bijeenkomst: Tim.Middeldorp@fhi.nl