3 stuks VEGA-sensoren onderscheiden met Red Dot Design Award

3 stuks VEGA-sensoren onderscheiden met Red Dot Design Award Door: VEGA NL | Meettechniek

Bij het ontwerpen van een perfect niveau- of drukmeetinstrument is het de kunst om vast te stellen wat de toepassing beter maakt. Daarom stelt VEGA altijd elk onderdeel opnieuw ter discussie: van materiaal keuze tot de inrichting van de gebruikersinterface.

Driemaal onderscheiden
De componenten die de doorslag geven hebben het allemaal: ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, functioneel en gaan zeer lang mee. Daarom is de sensorspecialist uit het Zuid-Duitse Zwarte Woud nu in één keer voor drie nieuwe compacte sensoren van de series VEGAPULS, VEGABAR en VEGAPOINT onderscheiden met de Red Dot Design Award 2021.

De beste oplossing is zo eenvoudig mogelijk
"VEGA staat voor eenvoud", legt directeur Rainer Waltersbacher uit. "Wij staan bekend om deze kerngedachte en wij hebben hem in ons productdesign geperfectioneerd." Bij VEGA is aan dit principe jarenlange ervaring en veel gedegen onderzoek voorafgegaan, om er zeker van te zijn dat een nieuw product alle functies kan afdekken. Het centrale doel is "de beste oplossing voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken", aldus Waltersbacher.

Meer over informatie
www.vega.com/vegapuls
www.vega.com/vegabar
www.vega.com/vegapoint