Controle van deeltjesgrootte- én vorm van belang voor constante kwaliteit levensmiddelen zoals suiker en eiwitten

Controle van deeltjesgrootte- én vorm van belang voor constante kwaliteit levensmiddelen zoals suiker en eiwitten Door: Inventech Benelux BV

Suiker is een van de basisproducten voor levensmiddelen waar controle van de deeltjesgrootte én -vorm van cruciaal belang zijn voor een constante kwaliteit. Zeven is de traditionele testmethode voor het meten van de deeltjesgrootte van suiker. In-line 3D Dynamische Beeldanalyse biedt een bewezen alternatief voor zeven ten behoeve van suikeranalyse. Personeelskosten worden verlaagd, terwijl de kwaliteit van data en product specificaties toenemen. Naast suiker kunt u bijvoorbeeld ook denken aan eiwitten. Bekijk hier meer informatie over de PartAn 3D.

" target="_blank" rel="noopener" data-cke-saved-href="">In dit webinar wordt deze techniek vergeleken met andere technieken en toont onderzoek van de Universiteit van Hohenheim aan dat 3D Dynamische Beeldanalyse het meest representatieve beeld geeft van de deeltjes. In tegenstelling tot de meeste andere methoden meet deze techniek ook de vorm! Heeft u interesse in een test? Neem dan contact op met Product Manager Marc Steinmetz, via email of tel.nr.: 0162-460404 of bezoek onze website: inventech.nl.