EEN GOEDE MIX VAN I/O IN 1 JETTER MODULE

EEN GOEDE MIX VAN I/O IN 1 JETTER MODULE Door: Vierpool

JX3-MIX, de naam zegt het al. Deze I/O module is een aanvulling op Jetter’s geavanceerde JX3-serie en bevat een gevarieerd aantal I/O aansluitingen met bijbehorende functies.

De JX3-MIX1 heeft standaard 8 digitale I/O aan boord, welke afzonderlijk als ingang of uitgang te configureren zijn. Verder zijn er 3 analoge ingangen en 1 analoge uitgang, een teller ingang en een stappenmotorcontroller beschikbaar.

De module is voorzien van oscilloscoopfunctie en beschikt over uitgebreide diagnosemogelijkheden, zoals bewaking op kortsluiting en temperatuur. De stappenmotorcontroller is instelbaar zodat deze via de universele ingangen is aan te sturen. De telleringang is te configureren als één 2-kanaals teller, of als twee 1-kanaals tellers. Functies als Strobe, Gate en Reset zijn hierop standaard beschikbaar en zijn tevens met de universele ingangen te koppelen.

De belangrijkste eigenschappen op een rijtje:
- Universele in- en uitgangen,Transistor PNP, uitgang 0,5A
- Uitgebreide diagnosefunctie, bijvoorbeeld op kortsluiting en temperatuur
- Analoge in- en uitgangen: 0…10V, 12bits
- Tellerfunctie tot 50kHz - Stappenmotorcontroller, max. 10kHz
- Seriële communicatie: RS232 of RS485, halfduplex

PDF: JX3-MIX

Voor aanvullende informatie over bovengenoemde toepassingen, neem gerust telefonisch contact met ons op, Verkoop Binnendienst (Sales), tel: 0346 - 594 555.