Georg Fischer aandrijving: de nieuwe Smart Actuator

Georg Fischer aandrijving: de nieuwe Smart Actuator Door: Georg Fischer N.V.

De aandrijving die met u verbindt

 

De nieuwe innovatie van GF heeft als doel om uw leven gemakkelijker te maken. Met de Smart Actuator is de bediening van uw leidingsystemen vele malen eenvoudiger!

 

Wat zijn de voordelen van een slimme aandrijving?

  • Overzichtelijk: Met de app kunt u meerdere aandrijvingen aansturen en de stand van de afsluiter (open/dicht) controleren.
  • Onderhoud inplannen: De app houdt alle data bij, waardoor onderhoud kan worden voorspeld.
  • Visuele controle: De Smart Actuator is standaard voorzien van ledverlichting. Met deze verlichting kunt u snel en eenvoudig zien of de afsluiter open of dicht staat.
  • Storingen snel oplossen: Bij een storing gaat niet alleen de ledverlichting op de aandrijvingen rood knipperen, u krijgt ook meteen een foutmelding via de app. Bovendien zijn kleine storingen direct met de app te verhelpen.
  • Eenvoudige afsluiterdetectie: Via de app kunt u heel eenvoudig de afsluiter selecteren en vervolgens lokaal detecteren.

 

Wilt u een vrijblijvende demo? Neem dan contact op!

Graag laten wij u kennismaken met de mogelijkheden van de Smart Actuator. Wilt u een vrijblijvende demonstratie, neem dan contact op Marc Thielsch, via telefoon (06-53576462) of e-mail (marc.thielsch@georgfischer.com).