Hoe verpakkingstechnologie écht slim wordt?

Hoe verpakkingstechnologie écht slim wordt? Door: Panasonic Industry

Verpakkingen moeten zorgen voor een optimale bescherming. Maar om als packagingprofessional alleen daarop te focussen? Meer dan ooit moeten verpakkingen ook duurzaam zijn. Recyclebaar, en realtime te traceren. Om dat alles zo efficiënt mogelijk te bundelen: hoe slaag je daarin? Hoe ga je als producent of machinebouwer zo slim mogelijk om met de verpakkingseisen van nu?

Automation4Packaging

Kom op 5 en 6 april naar Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, voor een bezoek aan Empack 2023. Tijdens de grootste verpakkingsvakbeurs van de Benelux maak je kennis met de laatste trends, producten en diensten. Ook verdiep je je er in de nieuwste oplossingen voor automatisering. Juist dit laatste is wat binnen packaging hoog op de agenda staat. Dus is er tijdens Empack 2023 een prominente plek voor Automation4Packaging: een apart cluster gericht op automatisering, met Panasonic Industry als een van de exposanten.

Meld je aan

Benieuwd naar onze oplossingen voor de verpakkingsindustrie? Bezoek begin april onze stand en verken de mogelijkheden van automatisering voor jullie productieproces. We praten je er graag over bij en laten je de mogelijkheden uiteraard ook zíen. Meld je aan voor Empack 2023 en ontdek tijdens de beurs hoe de laatste automatisering verpakkingstechnologie écht slim maakt. Tot dan!

Team Panasonic Industry