Met de DIN-rail knipper maak je eenvoudig DIN-rails op maat

Met de DIN-rail knipper maak je eenvoudig DIN-rails op maat Door: CC Nederland B.V.

DIN-rails op maat maken kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld met een zaag. Het mag duidelijk zijn dat dit niet de meest efficiënte manier is en dat het niet altijd voor de strakste resultaten zorgt. Bij het op maat zagen van een DIN-rail is er altijd sprake van braamvorming. Je kunt het weer wegvijlen, maar het is iets wat je natuurlijk liever wilt voorkomen. De DIN-railknipper van ICOTEK biedt hierbij de perfecte oplossing.

DIN-rail knipper van ICOTEK

Binnen het ICOTEK-assortiment vind je nu ook DIN-rail knippers terug. Deze handige tool zorgt ervoor dat je probleemloos DIN-rails op maat kunt maken. Dankzij de hefboom kun je zonder veel kracht uit te oefenen snel en eenvoudig de DIN-rail op maat maken. Met de knipper behaal je altijd een zuiver en braamvrij resultaat, zonder afval. Daarnaast bespaar je veel tijd wanneer er een groot aantal DIN-rails op maat gemaakt dient te worden.

Kenmerken van de DIN-rail knippers

Er zijn twee varianten van de DIN-rail/busbar knippers beschikbaar; de DIN-RC 1 en DIN-RC 2. De DIN-RC 1 is geschikt voor het zagen van DIN-rails van 35 x 7,5 mm en DIN-rails van 35 x 15 mm. Ook de DIN-RC 2 is geschikt voor het zagen van deze DIN-rails, maar kan ook worden gebruikt voor het op maat maken van busrails van 10 x 3 mm en DIN-rails van 15 x 5,5 mm. Met behulp van de DIN-rails knippers snijd je de meest gangbare rails en geleiders eenvoudig op de millimeter nauwkeurig op maat tot een lengte van 1000mm. Door de lengteaanslag en geleiding worden de rails en geleiders met een perfect rechte snede van 90o afgeknipt.

Zelf het gemak ervaren? Dit is je kans!

De DIN-rail knippers bieden de ideale oplossing om snel en eenvoudig DIN-rails op maat te maken. Wij willen graag dat ook jij het gemak zelf kunt ervaren. Daarom kun je vanaf 27 september tot en met 31 december 2021 de DIN-rails extra voordelig aanschaffen bij CC Nederland. De DIN-RC1 kun je binnen deze periode al aanschaffen voor slechts €480,- en de DIN-RC2 voor slechts €679,-. Grijp nu je kans!

Heb je verder nog vragen over de nieuwe DIN-rails van ICOTEK? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze handige tool.