Nieuwe collega Mirjam Trommel stelt zich voor

Nieuwe collega Mirjam Trommel stelt zich voor Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Stel jezelf even voor…een mooie taak die ik kreeg vanuit mijn nieuwe werkplek. Altijd lastig om te verzinnen wat je nu precies wil gaan vertellen, so here it goes: ik ben Mirjam, getrouwd en moeder van drie fantastische dochters. Ik heb een aantal jaren ervaring in event management en het bedenken van creatieve event concepten. Dit is veelzijdig werk. Ik moet enerzijds heel creatief zijn in mijn concepten en formats en heel gestructureerd en duidelijk in de uitvoering. Dit is een mooie combinatie! 

Nu wil ik niet mijn hele portfolio op ratelen maar enkele pareltjes noemen geeft misschien iets meer gevoel over mijn passie: tijdens de corona periode heb ik samen met een team het eerste Discover Visma event opgezet waarbij we in zes weken tijd meer dan 2300 bezoekers trokken voor een online webinarweek. Andere successen bestaan uit het bijwonen van de ICT & Zorg beurs als exposant met een samenwerking van meer dan vijf bedrijven die elk hun eigen unieke identiteit konden behouden en toch samenwerken. Ook het organiseren van mooie klantdagen, medewerkersevenementen en productdagen mogen niet ontbreken. 

Binnen FHI Industriële Automatisering wil ik samen met het team nog veel inspirerende en informerende events draaien. Naast werken aan bestaande top titels wil ik me ook inzetten voor het bedenken van nieuwe concepten en kijken hoe we in deze concurrerende markt beter kunnen opvallen. Ook het bezoeken van onze leden en kijken hoe we onze dienstverlening nog beter kunnen laten passen staat op me lijstje.

Wil je meer over mij weten of kennismaken stuur me dan vooral een berichtje! Ik vind het super leuk om jullie te leren kennen!