Omdat de impact van zelfs júllie machines groter kan

Omdat de impact van zelfs  júllie machines groter kan Door: Panasonic Industry

Het zijn de door jullie geproduceerde machines die de wereld zo drastisch veranderen. Die ervoor zorgen dat devices steeds sneller werken, dat de ontwikkelingen in bijvoorbeeld de automotive zo’n hoge vlucht nemen. Veel is mogelijk, dat is allang bewezen. Dus is inmiddels de vraag waar diezelfde machines nog meer toe in staat zijn. Chips worden kleiner, zitten steeds complexer in elkaar. Hoe breng je dat in een en dezelfde chipmachine zo efficiënt mogelijk samen?

De precisie voor jullie proces

Ontdek het aanbod van Panasonic Industry voor de semicon-industrie. We hebben wereldwijde ervaring binnen jullie branche, zowel voor front- als back-end-processen. Ondersteund door een internationaal opererend moederconcern zijn we lokaal altijd dichtbij, voor bijvoorbeeld sensoren voor de detectie en positionering van FOUP’s. Dat vraagt om accuratesse tot op de nanometer nauwkeurig, zoals ook onze servo-oplossingen dat doen voor de besturing van uiterst precieze bewegingen.

 

Op maat voor de semicon

Hoe geavanceerd het er bij jullie op de productievloer ook aan toegaat, ruimte voor optimalisatie is er altijd. We denken er graag over mee, met oplossingen voor het maatwerk voor jullie automatisering. Lees binnenkort meer over ons aanbod voor de semicon-industrie, of neem meteen contact met ons op. Stuur Roel Lommers een mail (roel.lommers@eu.panasonic.com) of bel: +31-(0)499-37 27 27. Tot snel!