Ontdek ons online aanbod; bekijk onze video en lees meer over maatwerk oplossingen

Ontdek ons online aanbod; bekijk onze video en lees meer over maatwerk oplossingen Door: Panasonic Industry

De laatste kennis brengt je ver. Maar hoe blijf je bij? Een dag op pad voor een training of seminar komt niet altijd goed uit. Nog los van de vraag of je wel weg kúnt, gezien de vele processen op jullie locatie.

Bij Panasonic Industry maken we je het daarom zo gemakkelijk mogelijk, met een uitgebreid aanbod voor online ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan een virtueel bezoek aan onze Experience Room, waar we je op afstand via meerdere camera’s de laatste toepassingen laten zien. Je hoeft er niet voor naar Best, wat wel zo efficiënt is. En duurzaam bovendien.

Bekijk de video over ons online aanbod en ontdek hoe jij vanaf jouw eigen locatie gebruikmaakt van onze ondersteuning op afstand. Je ziet in vogelvlucht hoe je met ons jouw kennis verbreedt en verdiept. En zo met ons tot oplossingen op maat komt, wat leidt tot bijvoorbeeld een SQL-database voor ons LC 3000 lasermarkeerstation. Zie die database als een optimalisatie van het systeem, waar je hieronder meer over leest.

 

Upgrade jullie lasermarker met een SQL-database

Maatwerk start met meedenken, gericht op de oplossing die past bij jullie organisatie. Neem bijvoorbeeld ons LC 3000 lasermarkeerstation, dat eenmaal voorzien van de gewenste lasermarker van pas komt voor vele toepassingen. De LC 3000 is compact. En als stand-alone-oplossing snel inzetbaar binnen elk proces.

Duizenden posities overzichtelijk bijeen
Doorgaans is het de operator die de benodigde laserfiles in het markeerstation laadt. Voor veel situaties werkt dat goed. Maar toch, wat als je de aansturing van de LC 3000 wilt laten verlopen vanaf één centraal, bovenliggend systeem? Ga in dat geval voor een SQL-database, waarmee je de benodigde data voor duizenden posities beheert, aanpast en verstuurt vanaf een en hetzelfde punt. Een SQL-database zorgt voor overzicht. Voor eenvoud én beheersbaarheid, door het volledige markeersysteem gelijktijdig te voorzien van alle benodigde informatie.

Alle koppelingen in één tabel
Een SQL-database is een relationeel database managementsysteem. En die relaties, precies dát is waar de kracht van de database ‘m in zit: alle laserfiles en de bijbehorende posities voor de laserkop zijn onderling gekoppeld in een en dezelfde tabel, wat extra manuele handelingen voorkomt. Ook vereenvoudigt de koppeling onderhoud van het systeem.

Extra software overbodig
Met een veelvoud van het standaard aantal posities biedt een SQL-database meer flexibiliteit. Een extra investering in benodigde software is niet nodig, ook laat de database zich eenvoudig koppelen met bovenliggende systemen in het bedrijfsnetwerk. Benieuwd naar een SQL-database voor lasermarkering voor jullie organisatie? Informeer ernaar bij Ronald van Seters, via mail (ronald.vanseters@eu.panasonic.com) of telefoon: +31 (0)499 37 27 27.

Website