PROFIdag 2018

PROFIdag 2018

Door: FHI, federatie van technologiebranches

 

Tijdens de jaarlijkse PROFIdag nemen circa 180 eindgebruikers vanuit machinebouw, plantmanagement en de procesindustrie kennis van de laatste ontwikkelingen binnen PROFIBUS, PROFINET en IO-Link.Daarnaast wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.

Aan de hand van concrete voorbeelden geven diverse sprekers een beeld van concrete uitdagingen en oplossingen. Industrie 4.0, TSN, OPC UA, bliksembeveiliging, commissioning & troubleshooting, netwerkopbouw conform richtlijn, decentrale aandrijftechniek, smart factory, cloud, wireless toepassingen en safety zijn thema’s welke zullen terugkomen op de PROFIdag

De afsluitende plenaire lezing wordt verzorgd door Vanderlande; leverancier van transportsystemen voor interne logistiek. Zij maken onder andere gebruik van Ethernet en PROFINET als veldbus communicatie. In de presentatie geven ze inzicht in de uitdagingen die ontstaan bij schaalvergroting.

Bezoek de website voor het volledige programma van de PROFIdag. U kunt zich als eindgebruiker of system integrator kosteloos registreren voor een bezoek via deze link. Aan leveranciers vragen wij een bijdrage van 250 euro.