Aankondiging Medische Elektronica event

Aankondiging Medische Elektronica event Door: Federatie van Technologie branches

De vraag naar elektronica in de gezondheidszorg neemt snel toe. De stijging van chronische ziekten en vergrijzing zijn hier de belangrijkste oorzaken van. Volgens Precedence Research ging in 2020 wereldwijd voor circa 81,6 miljard dollar om in de medische elektronica branche. Met een verwachte groei van 11,8%, zal de internationale markt voor medische elektronica in 2030 tot circa 248,43 miljard dollar doorgroeien. Duizelingwekkende bedragen die aangeven hoe belangrijk de medische sector is voor elektronicabedrijven.

De belangstelling voor medische elektronica blijkt ook uit de vele aanmeldingen voor het Medische Elektronica event van FHI op 7 februari in Leusden. Het is voor het eerst dat we fysiek bij elkaar komen en de verwachtingen zijn hooggespannen. De focus van het event ligt op de ontwikkeling, regelgeving en productie van medische elektronica. De toepassingsgebieden komen uitgebreid aan bod en we gaan in op actuele ontwikkelingen en trends zoals cybersecurity, wetgeving voor MDR, EMC uitdagingen, wearables en de toename in zelfcontrole en monitoring. 

Mocht je interesse hebben om het event te bezoeken, meld je dan snel hier aan. Het event zit bijna aan zijn maximale aantal aanmeldingen.