Behuizingen voor IIoT en smart sensor applicaties

Behuizingen voor IIoT en smart sensor applicaties Door: Telerex Nederland B.V.

Bekijk de voorbeelden uit onderstaande video en zie hoe de IIoT/sensorbehuizingen worden gebruikt of download de brochure voor meer informatie. Verbeter uw productiviteit met professionele oplossingen. Met de creatieve behuizingen van OKW kunt u direct aan de slag!

De basis van IIoT (Industrial Internet of Things) en Industrie 4.0 is om dingen slimmer te maken door ze met elkaar te laten communiceren. De nadruk ligt hierbij op sensoren die in de apparaten zijn ingebouwd en die voortdurend en centraal data aanleveren over de machine, speciale toepassingsscenario's of over de gebruiker.

Het OKW-productportfolio biedt een breed scala aan behuizingseries voor de meest uiteenlopende toepassingen, in de smart factory en voor de installatie van bijvoorbeeld temperatuur-, vocht- en aanwezigheidssensoren. Vooral de energie-, trillings-, druk- en statussensoren worden veelal gebruikt in installaties en machines.

Het verzamelen van gegevens gebeurd via diverse en verschillende soorten sensoren. Hiervoor zijn zogenaamde API's zoals SPI, I2C, LAN, USB benodigd in de apparaten. IIoT-behuizingen van OKW zijn hiervoor ideaal ontworpen en zijn afhankelijk van het type applicatie, in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: mobiel, draagbaar, wandmontage of als tafelmodel, robuust, water- en stofdicht, in verschillende maten en uitvoeringen eventueel met bijpassende accessoires.

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com