EMC Kennismarkt + Algemene ledenvergadering op 13 juni

EMC Kennismarkt + Algemene ledenvergadering op 13 juni Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Blok maandag 13 juni in uw agenda! Deze dag organiseren wij bij de TU Eindhoven de Algemene Ledenvergadering en daarnaast vindt aansluitend hier ook de EMC Kennismarkt plaats.

Algemene ledenvergadering
Bij de Algemene ledenvergadering wordt u geïnformeerd over de activiteiten van de vereniging, de interessante toekomstige projecten en bijeenkomsten, de samenstelling van het bestuur en er wordt akkoord gevraagd op de financiële verslaggeving en concept begroting voor 2023.

EMC Kennismarkt
Het delen van kennis en onderzoek is een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Daarom organiseert de EMC-ESD vereniging voor haar leden de EMC-Kennismarkt. De EMC-Kennismarkt geeft alle organisaties, instellingen en bedrijven die actief zijn op het gebied van EMC-kennis en -onderzoek de mogelijkheid om zelf een presentatie te geven over actuele EMC uitdagingen- en vraagstukken. Dit geldt dus voor universiteiten, hogescholen, kennisinstellingen, adviseurs, testhuizen en bedrijven, van groot tot klein.

Bijdrage als spreker OF gewoon deelnemen?
Wilt u bijdragen als spreker in het programma? Neem dan contact op met ondergetekende. Gewoon deelnemen aan deze dag kan natuurlijk ook. Geeft u zich dan op als deelnemer via ondergetekende. De presentaties tijdens de kennismarkt zijn in het Engels.

Dagprogramma

11.00 uur Ontvangst en start Algemene Ledenvergadering
12.30 uur Lunch en ontvangst Kennismarkt
13.00 uur Opening en introductie Kennismarkt
Arthur Hartsuiker, namens bestuur EMC-ESD Vereniging
13.10 uur Kennisvragen van bedrijven uit de ‘regio’
Bedrijven geven in het kort een toelichting op de onderzoeksvragen die zij hebben of terugkerende EMC problemen. Het dient daarbij te gaan om generieke vragen, problemen en behoefte aan technologieën en tools op het gebied van EMC in de
ruimste zin van het woord.

Reeds toegezegd:
Jesper Lansink Rotgerink (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum)
Bärbel van den Berg (Medisch Spectrum Twente)
Rob Kleihorst (Philips Imaging)

14.15 uur Pauze
14.30 uur Pitches onderwijs- en onderzoekinstellingen
Bachelor of Science, Master of Science en promovendi presenteren in korte pitches de lopende onderzoeken en (voorlopige) resultaten/uitkomsten.
15.30 uur Posterpresentaties universiteiten / hogescholen
16.35 uur Netwerkborrel

Aanmelden
U kunt zich, als lid van de vereniging,  aanmelden voor de ALV en de kennismarkt door een mail te sturen naar info@emc-esd.nl.

Tot ziens op 13 juni bij de TU Eindhoven!