Inschrijving EMC-ESD event geopend

Inschrijving EMC-ESD event geopend Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op 21 november worden de krachten van zowel EMC, als ESD wederom gebundeld voor het vierde editie van het EMC-ESD event. De locatie is van der Valk Vianen. Na een succesvolle kick-off met leden en exposanten is de opzet, van het event besproken en de inschrijving voor exposanten is kortgeleden geopend. De eerste negen bedrijven hebben hun deelname al bevestigd! Wil je ook deelnemen? Meld je dan hier aan.

Tot 2016 organiseerde de Nederlandse EMC-ESD Vereniging de Praktijkdag. In de oneven jaren werden de laatste jaren ook specifieke dagen georganiseerd, zoals de EMC-dag voor installateurs en diverse ESD sessies. Vanaf 2018 heeft de vereniging er voor gekozen om een groot gezamenlijk event te organiseren; het EMC-ESD event, waarvan de eerste edities een groot succes zijn geweest.

In het technische lezingenprogramma nemen de exposanten en de plenaire sprekers de bezoekers mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van: vermogenselektronica / EMC in installaties, elektronica design en EMC/ESD in apparaten, EMC-ESD test & meet en normen en regelgeving

Ook geven de deelnemers op het demoplein diverse ‘LIVE’ EMC en ESD demonstraties.