Nieuwe hoogrendementsventilatoren van ADDA

Nieuwe hoogrendementsventilatoren van ADDA Door: Telerex Nederland B.V.

Adda hoogrendementsventilatoren

ADDA heeft onlangs de nieuwe modellen AD4028 30.000 rpm en AS4028 35.000 rpm gelanceerd. Het geoptimaliseerde ontwerp van de nieuwe stators verhoogt het rendement van de motor aanzienlijk.

Deze nieuwe hoog presterende ventilatoren bieden:

  • Snelheden van 30.000 RPM en 35.000 RPM
  • Compactheid om voldoende luchtstroom te leveren
  • Algemeen toepasbaar voor een assortiment van thermische modules

Binnen deze nieuwe serie past de reparatie van ventilatoren van serversystemen hot-swapping vervanging toe, om rotaties tegen de klok in te voorkomen. Voordat een statische ventilator begint te draaien, heeft deze de neiging om tegen de klok in te draaien, beïnvloed door andere werkende ventilatoren. ADDA's AS4028 serie stopt de rotatie van het blad en hervat dan om met de klok mee te draaien.

Het hoge luchtvolume van de koelventilatorserie AD4028 levert krachtige prestaties op het gebied van warmteafvoer. Dit maakt de AD4028 serie zeer geschikt voor diverse professionele toepassingen, zoals laadstations voor elektrische voertuigen, Industrie 4.0, zonnepanelen, energieopslagapparatuur en koelapparatuur. Bovendien zijn de ventilatoren uitgerust met uitstekende functies ter ondersteuning van waterdichte, vochtbestendige en stofdichte isolatie.

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com