Uitnodiging Lunchsessie Toni Viheriakoski op 4 oktober en bezoek aan Metafas

Uitnodiging Lunchsessie Toni Viheriakoski op 4 oktober en bezoek aan Metafas Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op korte termijn staan er twee interessante ESD-bijeenkomsten op het programma; een online lunchsessie van Toni Viheriakoski en een bezoek aan Metafas. Op 4 oktober van 13.00 – 14.00 uur geeft Toni Viheriakoski een online lunchsessie over ‘de noodzaak van ESD-voorzieningen in ziekenhuizen’. De presentatie is in het Engels. Zie hieronder de introductie van de spreker.

Toni Viheriäkoski completed his technical supervisor studies in information technology in 1994 while working in Nokia Networks. After establishing a calibration and electrostatics laboratory services for Nokia, he transferred to Nokia Siemens Networks in April 2007 where he continued his work as an electrostatics specialist and senior sourcing engineer until he moved on to his own company, Cascade Metrology Oy, which was previously established in 2005. Toni received iNARTE ESD engineer certification in 2004. Currently, he is working in the field of electrostatics and ESD risk analysis for healthcare, medical, electronics, automotive and process industries.

Metafas
Helaas waren wij genoodzaakt om het bezoek van Metafas in Asten van vandaag te verplaatsen. Op dit moment zit ons ESD-bestuurslid Bas Grootemaat, coördinator van deze bijeenkomst, namelijk ziek thuis. Beterschap Bas! Zet alvast met potlood de nieuwe datum van vrijdag 18 november in uw agenda (wel nog onder voorbehoud)

Metafas ontwikkelt en produceert front- en bedieningspanelen (user interfacing) en printed electronics in het Brabantse Asten. Daarvoor combineren zij innovatieve productiemethodes met specialistische technieken en professionele kennis. Zo heeft Metafas DTP, Computer to Screen voor zeefbelichting in eigen huis.

Gedurende de ochtend zal Metafas een presentatie verzorgen, krijgen wij een rondleiding en kijken wij natuurlijk in het bijzonder naar ESD veilig werken. Na de rondleiding discussiëren wij met de aanwezigen over ‘assessment van systemen’ in het licht van de nieuw te ontwikkelen norm IEC 61340-5-6. Het is ook bij deze ESD-sessie de bedoeling dat de deelnemers zoveel mogelijk ideeën met elkaar delen. We sluiten de bijeenkomst af met een lunch en samenvatting van de sessie en de actiepunten. Bestuurslid Bas Grootemaat coördineert deze sessie.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor één of beide bijeenkomsten door een mail te sturen aan Marc Berkouwer. Na aanmelding ontvangt u t.z.t. nog een bevestiging en voor de online lunchsessie natuurlijk ook een Microsoft Teams link.