Workshop ‘Klanten en collega’s aantrekken met contentmarketing’


Datum, tijd en locatie

Donderdag 5 september  2024 van 13.00 tot 15.30 uur bij FHI in Leusden.
Aanmelden

Contentmarketing en digitale strategieën: een analytische verkenning voor groei en ontwikkeling

Leer hoe je storytelling, webpagina’s en het nieuwe EEAT-raamwerk van Google kunt gebruiken om klanten en collega’s aan te trekken. Verdiep je in het 7i-model voor personal branding en ontdek hoe je contentmarketing kunt inzetten om je persoonlijke merk te versterken. We duiken ook in het optimaliseren van je website voor SEO en chatbots, en verkennen hoe je AI kunt benutten om content te produceren. Deze workshop is gericht op het delen van waardevolle kennis en praktische inzichten, zonder commerciële druk. Het draait om jouw groei en ontwikkeling, waarbij we samen de wereld van contentmarketing verkennen.

De workshop wordt geleid door Edwin Vlems, auteur van 5 boeken over content marketing, met 30 jaar ervaring in de marketing (waarvan ruim 20 in de maakindustrie).

Welke kennis neem je mee na het volgen van de workshop?

De workshop biedt je een diepgaand begrip van contentmarketing, storytelling, webpagina-optimalisatie en het EEAT-raamwerk van Google. Door deze essentiële onderwerpen te verkennen, kun je je vaardigheden op het gebied van online contentcreatie en marketing verbeteren, waardoor je effectiever kunt communiceren met je doelgroepen en meer impact kunt maken. Daarnaast leer je over social selling, een strategie die steeds belangrijker wordt in het moderne zakelijke landschap. Door het gebruik van AI om content te produceren, kun je je workflow stroomlijnen en waardevolle content efficiënter creëren en distribueren. Deze workshop biedt praktische kennis en vaardigheden die direct kunnen worden toegepast in jouw professionele omgeving.

Waarom is deze kennis belangrijk voor jou als professional?

Contentmarketing en social selling worden steeds belangrijker in het opbouwen van relaties en het stimuleren van betrokkenheid bij doelgroepen, waardoor deze workshop een essentiële bron van expertise is voor professionals die hun online aanwezigheid willen versterken. Bovendien stelt het begrip van AI je in staat om content van uitzonderlijke kwaliteit te produceren, waardoor je je kunt onderscheiden in een competitieve markt. Door deze combinatie van vaardigheden kun je je impact vergroten en succes behalen in de digitale wereld.

Doelgroep:

  1. Marketingprofessionals: Zowel ervaren marketeers als nieuwkomers die hun kennis willen verdiepen en hun vaardigheden willen verbeteren op het gebied van contentmarketing, storytelling en digitale strategieën.
  2. Ondernemers en Zelfstandigen: Personen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen marketinginspanningen en die willen leren hoe ze effectiever kunnen communiceren met hun doelgroepen en hun online aanwezigheid kunnen versterken.
  3. Communicatie- en PR-professionals: Professionals die betrokken zijn bij het creëren en verspreiden van content voor merken en organisaties, en die willen leren hoe ze AI en nieuwe technologieën kunnen integreren om hun werk efficiënter te maken.
  4. Salesprofessionals: Individuen die geïnteresseerd zijn in social selling en het gebruik van contentmarketing als onderdeel van hun verkoopstrategieën om relaties op te bouwen en leads te genereren.
  5. Digitale marketeers: Personen die betrokken zijn bij het beheren van online marketingcampagnes, en die willen leren hoe ze hun websites kunnen optimaliseren voor SEO, gebruik kunnen maken van chatbots en AI-tools kunnen integreren in hun contentstrategieën.

Je kunt je aanmelden voor de workshop via onze de aanmeldknop. Als je nog vragen hebt of aanvullende informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen: Sandra.adriaans@fhi.nl

 

De ochtend ziet er als volgt uit:

12.30 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Inleiding
13.30 uur Content marketing
14.45 uur Social selling
15.00 uur Contentproductie met AI
15.30 uur Afsluitende netwerkborrel

 

Aanmelden en kosten

Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina. De deelnamekosten per persoon voor bij FHI aangesloten bedrijven bedragen € 199,-, exclusief btw. Indien jouw organisatie geen lid is van FHI, dan bedragen de deelnamekosten € 349,- exclusief btw per persoon.

De vermelde deelnamekosten zijn inclusief koffie/thee/fris/lunch/netwerkborrel.
Annulering geeft geen recht op creditering van kosten, wel kan een vervangende deelnemer worden aangemeld.

In samenwerking met:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edwin Vlems

M: Edwinvlems@comaxx.nl