2e Multiwave soldeermachine voor de Mach Technology group.

2e Multiwave soldeermachine voor de Mach Technology group. Door: CDS Electronics - Professionals in production

Met een 2e nog snellere Multiwave soldeer robot van Vitronics Soltec wil men bij CDS Electronics de snel groeiende vraag voor de productie van kwalitatief hoogstaande elektronica in Nederland voor zijn.

Omdat niet ieder ontwerp kan worden gerealiseerd middels SMT technologie en er voor het gebruik van power elektronica voor elektrisch rijden of laden nog altijd een betrouwbare though hole soldeerverbinding noodzakelijk is, is er gekozen voor een snelle Multiwave soldeer robot van Vitronics Soltec. Met deze machine kan het aantal handsolderingen sterk worden gereduceerd of indien goed ontworpen compleet komen te vervallen. Hierdoor is het mogelijk om te concurreren met sommige lage lonen landen waarbij heel veel massa productie nog met de hand wordt uitgevoerd. De extra multiwave wordt ingezet naast de reeds aanwezige golfsoldeerstraten en selectief soldeer machines.

Ook benieuwd of het mogelijk is om jouw product ook slimmer te produceren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een demo. We laten je graag kennismaken met onze mogelijkheden voor (re)-design en slimme productie.

Rob Lammerts van Bueren
CDS Electronics

T +31 6 131 73 548
r.lammerts@cds-electronics.nl