4750 serie : IEC strip-block Type F

4750 serie : IEC strip-block Type F Door: SCHURTER Electronics B.V.

De eisen voor stroomverdelers zijn zeer individueel. Dit is de reden dat SCHURTER de serie 4750 introduceert. Het is een contactdoosstrook voor apparatuur met maximale flexibiliteit en een ongekend groot aantal varianten. Wie zijn stroomverdelers graag precies volgens zijn behoeften configureert, vindt in de nieuwe SCHURTER Serie 4750 de perfecte oplossing voor elke denkbare toepassing.

Het aantal uitgangen kan vrij worden geconfigureerd van 2 tot maximaal 7, waarbij elke uitgang al is voorzien van een snoerbevestigingssysteem (horizontaal of verticaal). Dit is een onmisbare vereiste voor stroomverdelers in datacentertoepassingen of in de medische techniek.

Bovendien is het 4750 apparaatstrokenblok verkrijgbaar in een groot aantal klemvarianten (printplaat-, soldeer- of Quick Connect-versies) en met vrij configureerbare lichtpijpen om een individuele status aan te geven.

Om overzicht te houden in 3-fasige systemen is de 4750-serie verkrijgbaar in drie verschillende kleuren wit, grijs of zwart.

Vermindering van de fabricage-inspanning

Een hoogtepunt zijn de vier mogelijke hard-wired bus varianten (L/N/PE, N/PE, PE of PE/L), die opnieuw de bedradingsinspanning tijdens de fabricage enorm verminderen. Dit als bijkomend doel om een product aan te bieden, perfect afgestemd op de behoeften van de klant.