Hoe ziet jouw stand eruit?

Voor jouw deelname verzorgen wij in samenwerking met A-Booth de standaardstandbouw. Tijdens de beurs zorgt dit voor een uniforme en professionele uitstraling. Extra mogelijkheden kun je in de webshop van A-Booth en de Jaarbeurs bestellen.

Natuurlijk mag je de binnenzijde van de stand inrichten naar eigen inzicht. Check wel even het standbouwreglement om te toetsen of jouw plannen passen binnen de gestelde richtlijnen. Extra items kun je in de webshop van A-Booth en de Jaarbeurs bestellen. 

In jouw standpakket zit het volgende inbegrepen:

  • Standaard standbouw met tapijttegels, frieslijst, berging en spotjes
  • Elektra 3,5 kW aansluiting en wandcontactdoos
  • Jouw gekozen meubeloptie

Wil je een andere kleur tapijt of een print op de wanden? Extra standbouwopties kun je via de webshop van A-Booth of via de e-mail ea-labnl@a-booth.nl bestellen.

Let op: Het invullen van het BTW-nummer in je A-Booth account is bij bestellingen verplicht. Als je het BTW-nummer niet invult volgt er een factuur inclusief BTW.

Deadlines webshop A-Booth

Prijsverhoging voor late bestellingen vanaf:  25-08-2023
Sluiting bestellingen graphics: 01-09-2023
Uiterste aanleverdatum graphic files: 08-09-2023
Sluiting webshop:  08-09-2023

 

Meer elektra, perslucht of een wateraansluiting nodig? Dit bestel je via de webshop van de Jaarbeurs. Bij vragen over de webshop kun je terecht bij de Jaarbeurs via service@jaarbeurs.nl.

Deadlines webshop Jaarbeurs

Prijsverhoging voor late bestellingen vanaf:  05-09-2023
Sluiting webshop:  19-09-2023

 

en_GBEnglish (UK)