Beveilig jouw succes op de beurs met Klap Verzekeringsmakelaar!

Beveilig jouw succes op de beurs met Klap Verzekeringsmakelaar! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Ben je voorbereid op onvoorziene risico's die een beurs met zich meebrengt?
Stel je voor: jouw waardevolle apparatuur wordt gestolen of er ontstaat schade aan jouw apparatuur tijdens het transport naar de beurslocatie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die jouw bedrijf en investering in de beurs ernstig kunnen schaden. In deze situaties is het fijn om te weten dat je ergens op terug kunt vallen. Klap Verzekeringsmakelaar staat paraat om jou te helpen.

Met een uitgebreide Beursverzekering ben je volledig beschermd tegen deze onvoorziene gebeurtenissen en meer. Ze bieden een flexibele verzekeringsoplossing die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Gebeurtenissen zoals diefstal, brand, transport van en naar de beurs maar ook de persoonlijke eigendommen van jouw personeel, zijn verzekerd.

Doe waar jij goed in bent, wij dragen zorg voor de risico’s
Met Klap Verzekeringsmakelaar heb je een ervaren team van experts aan jouw zijde, klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap. Zo kun je zorgeloos jouw bedrijf laten opvallen tussen de toonaangevende namen op de beurs, zonder je verder druk te hoeven maken over de risico’s.

Bescherm jouw investering, minimaliseer risico's en verzeker jouw succes.

BEREKEN DIRECT JOUW PREMIE

Vragen of op zoek naar extra informatie? Neem gerust contact op met jouw Account Director Brian Gal (bgal@klap.com) voor extra informatie of persoonlijke begeleiding bij deze aanvraag.