Beveiliging binnen de energie transitie. Van energie opslag tot elektrisch aangedreven materieel.

Beveiliging binnen de energie transitie. Van energie opslag tot elektrisch aangedreven materieel. Door: Bender Benelux B.V.

De energietransitie waait breed uit over de diverse sectoren. Om optimaal gebruik te maken van alternatieve energiebronnen zijn opslagsystemen onvermijdelijk. Ook bij aanbestedingen van bouwprojecten wordt gekozen voor duurzaam materieel en aggregaten.Tijdens het bouwproces wordt gebruik van schone (graaf)machines en voertuigen.

Om de elektrische veiligheid te waarborgen heeft Bender innovatieve oplossingen voor geaarde, ohms geaarde en zwevende netstelsels (IT).

Van deze beschikbare oplossingen gaat het advies van Bender uit naar isolatiebewaking op een zwevend netstelsel,. Dit om uitval door lekstromen te voorkomen en de continuïteit te waarborgen. We merken dat Nederland innovatief is op energiegebied, dus laten we die lijn door trekken als het gaat om het beveiligen van dit fundament.

Bender levert een belangrijke bijdrage in het veilig gebruik en de maximale beschikbaarheid van deze machines en aggregaten. Bender is een fabrikant van geavanceerde producten en systemen om wereldwijd kritische processen, mensen en installaties te beschermen, speciaal gericht op elektrische veiligheid en continuïteit.

Sinds het ontstaan van de organisatie in 1946 en de uitvinding van actieve isolatiebewaking op zwevende netstelsels door Dipl. –Ing. Walther Bender in 1939 (IT-netstelsel), heeft Bender wereldwijd een toonaangevende positie ingenomen.

Email: benderbenelux@benderbenelux.com 

website:  www.benderbenelux.com 

Toepassing Bender isolatiebewaking