Bezoekerswerving, dat doen we samen!

Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De impact van een persoonlijke uitnodiging door u als exposant is vele malen groter dan een uitnodiging vanuit FHI. Pak daarom de bezoekerswerving samen met ons op, zodat we gezamenlijk van deze eerste editie van LabNL een groot succes maken!

Er zijn veel mogelijkheden om uw bezoekerswerving vorm te geven. Denk aan persoonlijke mailingen en social media postings. Of nog directer: telefonisch of tijdens een afspraak door uw accountmanagers. FHI helpt u met tips en tools.

Teksten
Op onze website vindt u een aantal voorbeeldteksten en beurslogo’s die direct op LinkedIn geplaatst kunnen worden. Door het plaatsen van berichten op LinkedIn en het delen van onze berichten, vergroten we samen het online bereik van de beurs.

Social media
Kent u de nieuwe FHI Laboratorium Technologie LinkedIn pagina al? Volg deze pagina voor alle updates over de beurs. En deel de berichten binnen uw eigen netwerk.

Content service
Kunt u hulp gebruiken bij het maken van een uitnodigingstekst, artikel of mailing? Laat het ons weten. Met onze content service kunnen wij u zeker helpen. Neem contact op via joost@fhi.nl.

Maak gebruik van uw profiel op fhi.nl
De website van LabNL biedt verschillende mogelijkheden om uw deelname onder de aandacht te brengen bij (potentiële) bezoekers. Zo worden alle deelnemers vermeld op de exposantenpagina en staan alle logo’s in de carrousel onderaan de website. Ook kunnen deelnemers eigen nieuwsberichten op de beurssite plaatsen.

Om gebruik te maken van deze mogelijkheden, logt u in op https://www.fhi.nl/mijnfhi. Heeft u nog geen inloggegevens of bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u dit via de site (opnieuw) opvragen.

Onder de menu-optie “Events & Beurzen” staan al uw actuele eventdeelnames vermeld. Per event is er een eigen profielpagina, zodat u de informatie specifiek kunt afstemmen op de doelgroep. Het logo kunt u per event apart uploaden. Bij de menu-optie “Nieuws” kunt u eigen nieuwsberichten aanmaken.

Tips voor een succesvolle voorbereiding op uw beursdeelname
Wij hebben voor u een aantal tips verzameld om uw (online) zichtbaarheid in aanloop naar en tijdens LabNL 2021 te vergroten. Bekijk ">hier het filmpje.