Column: De Electronics & Applications beurs in Utrecht bezoeken is een “must” voor elke elektronicus

Column: De Electronics & Applications beurs in Utrecht bezoeken is een “must” voor elke elektronicus Door: Federatie van Technologie Branches

Beste elektronicagemeenschap,

Electronics & Applications, van 26 tot en met 28 september in de Jaarbeurs te Utrecht, is een unieke tweejaarlijkse ontmoetingsplaats zonder weerga in het Nederlandstalig gebied, iets waar we fier op kunnen zijn en waar elke elektronica-expert hoort bij te zijn!

Drie dagen lang kan men zich onderdompelen in alle aspecten van de elektronica. De FHI branche Industriële Elektronica heeft zijn uiterste best gedaan om weer een mooie beurs neer te zetten met een 140-tal exposanten elk met hun eigen verhaal. Een bezoek zal eenieders creativiteit ten goede komen.

Daarnaast zijn er volgende activiteiten te beleven: beste soldeerder van de BENELUX, een competitie waarin elke dag deelnemers strijden om deze eer; elke voormiddag verschillende technische seminars; het development club paviljoen waar elk vraagstuk een oplossing krijgt; het onvermijdelijke en altijd leuke beursgadget, deze editie de Hexaglow, een mooie interactieve onderzetter om het bureel op te vrolijken terwijl men van een drankje geniet en het productieplein waar men het beursgadget live produceert op de Live Productielijn.

Dat de E&A-exposanten, vaak concurrenten van elkaar, in staat zijn dergelijke ad-hoc projecten en seminars samen op te zetten, illustreert de kracht van de branche Industriële Elektronica. Een kracht die zij graag met de bezoekers delen.

Kom naar Utrecht en de vele standhouders en de organisatie zullen je met open armen ontvangen. Het zou ons verbazen mocht elke bezoeker niet rijker aan ideeën en kennis naar huis gaan dan men gekomen is.

Tot ziens in Utrecht van 26 tot en met 28 september 2023.

Dirk Stans

Voorzitter branche Industriële Elektronica

Penningmeester van het FHI