DBCA Kennissessie

DBCA Kennissessie Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

14 april jl. organiseerde de DBCA de kennissessie "Van lessen uit commissioning van clean rooms naar concrete tips & tricks voor de utiliteit”. Frans Saurwalt van Kropman Contamination Control vertelde in zijn half uur durende sessie over de wijze waarop commissioning in clean rooms wordt toegepast. En welke lessen er geleerd kunnen worden die direct toepasbaar zijn in de utiliteit.

Voorafgaand aan de kennissessie kon iedereen in vijf verschillende online kamers vragen stellen aan de DBCA en over de TVVL opleiding commissioning. In kamer 1 konden bezoekers terecht met algemene vragen over de DBCA, DBCA voorzitter Rob van Bergen zat klaar om de vragen te beantwoorden. In kamer twee zat bestuurslid Bert Elkhuizen klaar om vragen over het register van commissioners te beantwoorden. Arjan van der Sar (werkgroep lid bij de DBCA) beantwoorde vragen over commissioning plannen en commissioning processen. Kamer 4 konden vragen gesteld worden over de bijeenkomsten en marketing van de DBCA, voorzitter van de werkgroep kennisoverdracht Aart de Jong gaf op eigen wijze antwoord op de gestelde vragen. Ook TVVL gaf invulling aan een online kamer, in de laatste (vijfde) kamer konden vragen gesteld worden over de TVVL opleiding commissioning. Jos Bijman van TVVL gaf informatie over deze opleiding die is gelinkt aan het register van de DBCA.

Afsluitend aan deze kennis sessie konden er nog vragen gesteld worden tijdens de digitale uitloop. Heeft u deze kennissessie gemist dan is deze terug te kijken op het YouTube kanaal van de DBCA, " target="_blank" rel="noopener">of klik op deze link.