De Fenelab Inspiratiedag op 4 oktober 2022: mis het niet!

De Fenelab Inspiratiedag op 4 oktober 2022: mis het niet! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De derde editie van de Fenelab Inspiratiedag is alweer aanstaande en wel op 4 oktober a.s. vanaf 10.30 uur tot het eind van de dag. Locatie? Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd.

De Fenelab Inspiratiedag van Fenelab is bedoeld om de leden, leveranciers en stakeholders bij elkaar te brengen en hen te inspireren samen te werken en mooie ideeën te lanceren. Dat betekent dat je in gesprek gaat om elkaars kwaliteiten te onderzoeken en om te proberen die kwaliteiten te combineren tot een groter geheel. Zo kom je tot een sterke branche en achterban in situaties die ertoe doen en bereik je de overheid veel beter. Tijdens deze Fenelab Inspiratiedag gaan we verder met die versterking van de samenwerking die vorig jaar is ingezet samen met NEN en de RvA.

Fenelab zal weer interessante sprekers aantrekken om met elkaar de kwaliteit te gaan vergroten. In de parallelsessies trekken de sector en beleidscommissies inhoudelijk de partijen weer bij elkaar. Daarnaast zijn er plenaire sessies met o.m. een interessante praktijkcase en een special guest die alles weet van en over de laboratoriumwereld, mis het niet!

Uiteraard is er veel gelegenheid om te netwerken, we nemen ruim de tijd voor de inloop, lunch en de borrel aan het eind. Verder zijn ook onze donateurs present, zie: http://fenelab.nl/donateurs/

Wil jij hier deel van uit maken en mee werken aan het versterken van jouw organisatie binnen onze branche? Kom dan 4 oktober a.s. naar de Inspiratiedag! Zie voor de terugblik op de vorige editie:

">

Blok je agenda voor de gehele dag en houd de berichtgeving en www.fenelab.nl in de gaten. Eén dezer dagen is aanmelden via onze website mogelijk. Informatie is in te winnen bij het secretariaat via info@fenelab.nl.