De gratis verzekeringsscan van Klap

De gratis verzekeringsscan van Klap Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

FHI en Klap verzekeringsmakelaar hebben een jarenlange samenwerking op het gebied van technologieverzekeringen exclusief voor de leden van FHI. Deze verzekeringen hebben veel voordelen. Klap nodigt de leden dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden de voordelen en mogelijkheden toegelicht die je hebt als FHI-lid.
 
Voordelen
Veel FHI-leden hebben hun verzekeringen ondergebracht bij Klap Verzekeringsmakelaar. Dat levert voordeel op in premie en dekking. Zo is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering speciaal afgestemd op de behoefte die leden van FHI hebben. Buiten FHI is een verzekering met vergelijkbare dekking niet of alleen tegen beduidend hogere kosten af te sluiten. Zo is standaard productaansprakelijkheid, uit- en inbouwkosten, opzicht en recall verzekerd, alsmede zuivere vermogensschade. Daarnaast heb je in de meeste gevallen vrijheid om af te wijken van je eigen leveringsvoorwaarden. Voor pensioen hebben zij bijvoorbeeld een Technologiemantel ontwikkeld met korting op de risicopremies en kosten. 
 
Het aanbieden van offertes voor FHI-leden, doet Klap altijd op basis van een risico-inventarisatie. Als vaste FHI-partner weet Klap als geen ander waar je als technologieondernemer op moet letten. Naast een gunstige premie, zijn goede voorwaarden minstens zo belangrijk.
 
Plan een gratis kennismakingsgesprek in
Zijn de verzekeringen van jouw bedrijf nog actueel? Accepteer jij wel eens de voorwaarden van je klant? Weet je dan wat de mogelijke gevolgen hiervan zijn? Ben je al op de hoogte van de laatste pensioenontwikkelingen? Allemaal vragen waar onze partner een passend antwoord op kan geven. Ontdek snel of je kunt besparen of een andere dekking nodig hebt! Als FHI-lid kun je ook een gratis check laten doen op jouw huidige portefeuille.

Voor al je vragen en meer informatie over verzekeringen en/of een gratis verzekeringsscan kun je contact opnemen met Brian Gal.Â