De JetControl 420EXT-controller biedt een ideale prijs-prestatieverhouding in een compact ontwerp voor middelgrote tot complexe besturingstaken, die zowel servo motion control-functionaliteit (tot 8 assen) als connectiviteit vereisen.

In combinatie met de servoversterkers uit de JetMove 1000/2000/3000 serie en de servomotoren met geïntegreerde versterker van de JMX serie, biedt deze controller een makkelijke manier om aan de slag te gaan in de Servo wereld van Motion Control.

Met de JC-420EXT kun nen point-to-point assen (PtP) en technologie-asgroepen, zoals circulaire en lineaire interpolatie op zeer eenvoudige wijze worden geprogrammeerd en in bedrijf worden gesteld.

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Motion Control? Neem dan contact met ons op via 0346-594 511 of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Bron: https://www.vierpool.nl/industriele-en-mobiele-automatisering/de-nieuwe-jetcontrol-420ext-controller-een-makkelijke-weg-om-te-starten-in-de-wereld-van-motion-control.html

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)