E&A 2021 en WoTS 2022

E&A 2021 en WoTS 2022 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

In 2020 heeft Covid-19 een grote invloed op het maatschappelijk leven gehad. Met zorg voor de volksgezondheid hebben alle bedrijfsketens zich aangepast.

FHI, Machevo & Bulk en FEDA zijn verenigingen van technische bedrijven. Zij organiseren voor de klanten (van leden) uit de industrie, wetenschap, zorg en laboratoria de World of Technology & Science.

De wereld van vandaag is niet meer dezelfde als van voor Corona. Het blijft ook onzeker wanneer vakbeurzen fysiek weer mogelijk zullen zijn. Dit allemaal in acht genomen wordt de bekende cyclus van WoTS in de even jaren weer gevolgd. Dat betekent dat de World of Technology & Science verplaatst wordt naar 27 t/m 30 september 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

De elektronica vakbeurs Electronics & Applications plannen wij van 28 t/m 30 september 2021 in Jaarbeurs Utrecht. E&A gebruikt reeds van begin deze eeuw standaard stands voor alle exposanten. Bezoekers kunnen een ruim pallet aan kennis vergaren via seminars en beursprojecten. Deze inhoud wordt in 2021 sowieso online aangeboden.

Vanaf het komend voorjaar volgt meer informatie over het aanbod van seminars, beursvloerprojecten en het aanbod aan exposanten van E&A. Houd ook eabeurs.nl en wots.nl voor meer informatie in de gaten.