Efficiency in het lab: laten we elkaar er alsnog over spreken

Efficiency in het lab: laten we elkaar er alsnog over spreken Door: Panasonic Industry Benelux

LabAutomation 2022 zit erop. Hopelijk kijk je net als wij terug op een inspirerend event. We gaven bezoekers een indruk van een gebundelde oplossing voor detectie en analyse in het lab. En lieten ze met een demo zien dat de bijdrage van onze componenten ‘m vooral zit in de onderlinge interactie. In de wisselwerking tussen producten, als een krachtige som der delen.

Onze sensoren, ionizers, displays en besturing: we hebben elkaar er in ’s-Hertogenbosch niet over gesproken. Dus doen we dat heel graag alsnog.

Bijvoorbeeld in onze Experience Room in Best, waar je de toepassingen van onze producten voor labautomatisering alsnog zelf kunt ervaren. Komt een online gesprek je beter uit? Ook via een videoverbinding met onze Experience Room kunnen we je de mogelijkheden laten zien.

Waar het hoe dan ook om gaat, is dat een gebundelde oplossing vraagt om meedenken vanaf het begin. Dus is het precies dat wat we doen, zodat uiteindelijk aan de strengste eisen voor handling en transport wordt voldaan. Maak een afspraak, dan praten we binnenkort verder over meer efficiency in het lab. Stuur Ronald van Seters een mail (ronald.vanseters@eu.panasonic.com) of bel: +31-(0)499-37 27 27.

Tot snel!

Team Panasonic Industry