Elektro Lijn THT300 warmtebeeldcamera

Elektro Lijn THT300 warmtebeeldcamera Door: EURO-INDEX b.v.

De nieuwe THT300 warmtebeeldcamera van Elektro Lijn biedt uitstekende specificaties, hoge gebruiksvriendelijkheid en brede toepasbaarheid voor een betaalbare prijs. 

Het toestel biedt een hoge thermische resolutie van maar liefst 388 x 284 pixels, een meetbereik van -20 tot 650 ºC en een thermische gevoeligheid van 50 mK. De warmtebeelden worden weergegeven op een groot 3,5” touchscreen met een beeldfrequentie van 50 Hz.

Het instrument is ergonomisch vormgegeven en de stevige behuizing is stootvast. Met beschermingsklasse IP54 is deze warmtebeeldcamera zelfs spatwaterdicht. De THT300 bevat naast een warmtebeeldcamera tevens een “normale” camera, waarbij de warmte- en normaal beeld met elkaar kan worden gemixt, voor gemakkelijke identificatie van objecten. Naast statische warmtebeelden is het tevens mogelijk om warmte-video's te maken.

Deze camera beschikt over een Li-Ion accu waarmee circa 4 uur continu kan worden gewerkt. Via USB of wifi kan het toestel verbinding maken met een PC, tablet of smartphone om met de opgeslagen beelden en video's professionele rapportage te maken met de gratis beschikbare software en app. EURO-INDEX beschikt over faciliteiten in het kalibratielaboratorium om deze camera te kalibreren. Indien gewenst kan de THT300 dus worden geleverd met een KWS® kalibratiecertifcaat.

Klik hier voor meer informatie over de Elektro Lijn THT300