ELPRO's nieuwe LIBERO CE is een superbewakingsoplossing

ELPRO's nieuwe LIBERO CE is een superbewakingsoplossing Door: ELPRO Benelux B.V.

Aangezien het aantal biologische geneesmiddelen in klinische en commerciële supply chains toeneemt, hebben biofarma bedrijven de juiste hulpmiddelen nodig om kwaliteitscontrole te bewijzen.

ELPRO's nieuwe LIBERO CE is een superbewakingsoplossing cryo, droogijs en ultra lage temperaturen. De multi-level datalogger is betrouwbaar met een batterijlevensduur van drie jaar en uitgebreide geheugencapaciteit van 75.500 meetwaarden.

Nieuwe functionaliteiten van de LIBERO CE werden samen met onze klanten ontwikkeld voor simpelere stappen in de supply chain. Zoals het handige 'pauze-alarm' het alarm tijdelijk uitgeschakeld kan worden, maar nog steeds traceerbaar blijft. Superhandig tijdens LN2-tankvullingen. Bovendien, om te beschermen tegen "valse stops" of verkeerd gebruik tijdens het transport, is LIBERO CE ontworpen met een failsafe mogelijkheid om achtergrondgegevens te verzamelen. Nooit meer per ongeluk data verliezen.

De belofte: “LIBERO CE is 100% compliant; inclusief validatiecertificaat en optionele NIST of ISO 17025 labsysteemkalibratie voor volledige traceerbaarheid.