Energy Efficiency – Hoe clamp-on ultrasone flowmetingen uw energiestromen in kaart kunnen brengen

Energy Efficiency – Hoe clamp-on ultrasone flowmetingen uw energiestromen in kaart kunnen brengen Door: Flexim Instruments Benelux BV

Het energiebeheer van uw bedrijf kritisch wordt gevolgd door de overheid. De wet Milieubeheer verplicht u energiebesparende maatregelen te nemen. Maar waar kunt u beginnen? Waar liggen de kansen voor energie besparing? Hoe brengt u dat inzichtelijk?

Om een energiebesparingsplan te kunnen opstellen, moet een inventaris worden opgemaakt van de verschillende energiestromen op uw locatie. Er zijn veel verschillende energiestromen. Energie kan opgeslagen zijn in stoom, koelen en verwarmen, pers- of instrumentlucht en/of restwarmte. Hoeveel produceert u hiervan en gaat er onderweg verloren? Hoeveel wordt er afgenomen en in rekening gebracht? Meten is weten.

In deze gratis live webinar leert u over de mogelijkheden om een beeld te krijgen van uw energiestromen met behulp van Ultrasonic Clamp-on-Flow technologie. Met permanente metingen of tijdelijke metingen.
U leert over de verschillende oplossingen en randvoorwaarden, in het bijzonder op het gebied van:

  • Energy survey's,
  • Het meten van stoom & pers- of instrumentlucht,
  • Het meten tijdens koelen en verwarmen, maar ook van restwarmte naar extern partners.

Doe mee aan onze live webinar op 27 mei en leer hoe u uw energiestromen kunt meten met clamp-on-flow technieken voor een beter energiebeheer.

 https://fleximamericas.webex.com/fleximamericas/onstage/g.php?MTID=e17fdf09dbb8baa34ee14f3c448c75c36