Energy Valves: Connected Together

Energy Valves: Connected Together Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Digitalisering, het gebruik van (big) data en koppelingen naar de cloud worden steeds belangrijker in de gebouwde omgeving. In de presentatie van Danny de Laater van BELIMO Servomotoren B.V komen deze thema's in relatie tot innoverende gebouw technologie zoals sensoren, kleppen en actuatoren, die de basis vormen voor een gezonde leefomgeving aan de orde.

Gebouwen nemen vandaag de dag 40 procent van het wereldwijde energieverbruik voor hun rekening, waarbij meer dan 33 procent van de energie naar HVAC-installaties gaat. De potentie om energie te besparen op HVAC-installaties is een voor de hand liggende mogelijkheid. Energie-efficiënte oplossingen  dankzij aandrijvingen die weinig energie verbruiken, zoals besparende kleppen en 100 % dichtsluitende regelkogelkranen.

Belimo werkt volgens de CESIM filosofie. CESIM staat voor, Comfort, Energy Efficiency, Safety, Installation en Maintenance. Meld u nu gratis aan als bezoeker van de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour en laat u tijdens deze presentatie voorlichten over het besparen d.m.v.  energie-efficiënte oplossingen en hoe de opgedane kennis word gedeeld in een innovatief kenniscentrum.

Gratis aanmelden kan via deze link.

De conferentie vindt tegelijk plaats met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.