Hardware Design in al zijn facetten

Hardware Design in al zijn facetten Door: FHI federatie van technologiebranches

Helaas gaat de E&A beurs fysiek niet door, maar wij kunnen u op donderdag 30 september een diepgaande online conferentie aanbieden rondom het thema Hardware Design. In vijf sessies van elk drie kwartier delen onze leden en exposanten hun expertise over dit complexe en uitdagende thema. De rode draad van het seminarprogramma is de impact die hardware design heeft op de time to market van een elektronicaproduct.

Patrick Winkelaar & Johan Vonk van Betronic openen om 9:30 uur de themadag met een webinar waarin zij de stelling aangaan dat software, en niet hardware, de uitdaging vormt voor de time to market. Een interessante stelling die zij in een kort interview met ons deels toelichten.

Het programmeren van FPGA’s is een vak apart. Jan Kuper van QBayLogic vertelt vanaf 10:30 uur welke uitdagingen daar bij komen kijken.

Om 11:30 uur start Dirk Stans van Eurocircuits zijn seminar met als titel ‘Overbrug de kloof tussen CAD en CAM en bereik Right First Time voor productie’. Want in de praktijk gaapt er nog altijd een grote kenniskloof tussen ontwerpers en productiebedrijven, zo stelt Stans.

Na de pauze neemt om 13:00 uur Peter van Oostrum (Romex) het woord. Hij vertelt over de noodzaak van een goede kwaliteitsbewaking om zo tot een solide eindproduct te komen.

De afsluitende lezing om 14:00 uur wordt verzorgd door Bert van den Berg van 3T. Het bedrijf ontwikkelde samen met Sirius Medical een medisch apparaat voor tumorlokalisatie.

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere van deze lezingen rondom het thema Hardware Design? Schrijf u kosteloos in!